PREDSEDNIK DODIK DANAS ODLIKOVAO SK "WOLF" I UDRUŽENJE RAFTERA

Njihovi spasilački podvizi za vrijeme katastrofalnih poplava koje su u maju pogodile Srpsku nisu prošle nezapaženo. O njima se dosta pričalo i pisalo, a danas je stiglo i najveće priznanje. Povodom krsne slave Vojske RS i Trećeg pješadijskog (Republika Srpska) puka Oružanih snaga BiH - Vidovdana, predsednik RS, gospodin Milorad Dodik danas je odlikovao i fočanske spasilačke jedinice. 

SK "Wolf" i Udruženje raftera iz Foče danas su u Palati Rapublike u Banja Luci primili Medalju zasluga za narod, za poseban doprinos u spašavanju ljudskih života i materijalnih dobara za vrijeme poplava. 

Svečanosti su pored predsednika RS, gospodina Dodika i odlikovanih ekipa, prisustvovali i ministri u Vladi Republike Srpske,  zamjenik ministra odbrane BiH, Živko Marjanac, direktor policije RS, Gojko Vasić i pomoćnik ministra za ljudska prava i izbjeglice BiH Miladin Dragičević.

Naši odlikovani spasioci na putu su za Foču, a u toku sutrašnjeg dane očekujte opširniji izvještaj sa izjavama i fotografijama sa lica mjesta na našem portalu.

Još jednom su nam pokazali da su ponos Foče! Sve čestitke našim hrabrim "vukovima" i rafterima od redakcije portala.

 

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas273
Juče454
Ove sedmice1695
Ovog mjeseca9396
Ukupno1299086
četvrtak, 18 januar 2018 14:57

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 12 gostiju i nema prijavljenih članova